Det är inte äkta

Skulle skrivit ett inlägg om ett annat ämne, men när man tittar på idol finns det inget annat i huvudet än att skriva om det.
Det kom in en lite rundare kille och sjöng jätte bra och då sa Bard att han måste kunna slå ut alla de där snygga killarna och de där snygga tjejerna. Kan man inte vara snygg om man är tjock eller? Fattar inte hur vissa människor som tänker. Idol är inte äkta. De tänker inte så mycket på hur du sjunger egentligen, utan på hur du ser ut. Det gör väl inget om du är tjock, smal, kort, lång? Fattar inte hur juryn tänker. Visst, man kanske kommer längre om man har ett utseende som tilltalar en, som man kommer ihåg. Man kan väl bli ihågkommen om man inte är världens supermodell eller? Fattar inte varför utseendet ska vara så sjukt viktigt.
Man måste klippa sig, ha snygga kläder, ha perfekt hy och all annan skit. Ingen människa kan vara perfekt, men det kan tydligen idoljyrun säga att de kan vara. "Du har den rätta looken och den rätta stilen. Du ska vidare."
Jag ska inte säga att idol är så falskt och dåligt, för ibland kommer bra personer vidare. Det är bara det att allt blir så fel när man kollar på hur de ser ut och sen när folket ska bestämma blir det ännu mer fel när de bara röstar på snygga killar och snygga tjejer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt vackra namn:
Ofta här?

Din E-mail: (publiceras ej)

URL/Din fina blogg:

Lätta på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0