Måste man ha stort besöksantal?

Alla bloggar som skriver ut hur många läsare de har, hur många finns det egentligen som gör så? Jag klandrar er inte, jag har bara er som ett exempel. Om jag letar efter en blogg, som jag vill följa, bryr jag mig inte om den är Hässleholms största blogg, eller Ramkvillas största blogg. Jag bryr mig inte om det. Det jag letar efter är vad jag tycker är bra och jag tycker inte att svarskommentarer är kul. Såna där SVAR PÅ TAL, jag känner mig inte frestad för det.
Innan, när fler besökte min blogg och jag var mer aktiv, så fick jag frågor på hur en bra blogg ska vara, enligt min åsikt. Och jag kan säga att en bra blogg för mig, är en unik blogg. Visst, vissa "vanliga" bloggar är bra också, men de som sticker ut är alltid lite roligare att läsa. De som är mer unika. Men, som sagt, jag har inget emot er andra, det lovar jag. Jag tycker att vissa bloggar är mysiga, men en sak jag inte förstår är varför man ska gå ut med hur många besökare man har. Jag tycker inte om det. Själv, bryr jag mig inte om mitt besöksantal, jag är glad ifall en läser min blogg och kanske tipsar en kompis. Jag strävar inte efter att få Sveriges största blogg, jag strävar efter att få höras. Det är inte så att jag inte tycker om de andra som strävar efter detta. Jag tycker det är bra, att man har en passion, ett mål man vill nå. Det enda jag kan säga är LYCKA TILL och bry dig inte om hur många besökare du har. Din blogg är fin ändå. Det är inte du som förlorar på det, det är de andra.
peace and love
Sandra

Det är helt naturligt

Att kvinnor rakar sina ben och under armarna, blockar ögonbrynen och sminkar sig har blivit helt naturligt. Folk tycker att det är så det ska vara, för det har ju alltid varit så. Fast det har det inte. Men alla, framför allt kvinnor, har nog varit väldigt mån om sitt utseende sen långt tillbaka i tiden, men när började man raka/vaxa/plocka bort hår som är naturligt? Det är likadant som män som rakar sina ryggar. Visst, det kanske inte är så trevligt att se en stor hårig rygg, men det är så vi ser ut.
Man borde acceptera att människan ser ut så. Jag menar, om alla gick runt som håriga osminkade monster, så hade vi tyckt att det är het naturligt. Vi skulle tycka att det hade varit helt naturligt att springa runt naken, om vi alltid hade gjort det.
Det jag menar är att man borde egentligen inte bry sig om alla de här sakerna, som känns tvunga att göra. Det är något som vi har blivit hjärntvättade med. Det finns vissa människor som inte bryr sig om det här och lever sin egen väg. Det är jätte starkt av de! Jag själv skulle inte våga sticka ut så mycket.
Ett meddelande till dig: Gå din egen väg och låt ingen stoppa dig.

peace and love
Sandra

Vissa saker betyder mer än andra

Visst, det är jätte roligt att Viktoria och Daniel ska ha barn, men måste varje tidning bli överexalterade och skriva hur mycket som helst om det? Viktoria är rätt gammal, så det är väl på tiden att hon ska bli mamma, men det betyder väl inte mer att hon ska bli mamma som att någon annan "vanlig" människa ska det? Varför ska det bli så mycket prat bara för att det händer "kända" personer något? Det är väl lika roligt som att Ann-Britt i Fagerhult ska ha barn som att Viktoria ska ha det? (ett exempel)
Kända personer är inte mer värda än vi "vanliga" och de betyder inte mer än oss.
STOR DISS TILL MEDIAN

peace and love
Sandra

Du är bra som du är - Läsvärt

Måste tjejer vara pinnsmala och ha stora bröst för att vara snygga? Måste de ha en fin rumpa och långa ben? Räcker det inte med att de ser ut som de gör och är nöjda med sig själva? Är inte det också vackert? Eller måste de ta bort sina brister, för att vara snygga? Måste de använda tonvis med smink för att se ut som att de är yngre än vad de är, eller äldre? Är det inte insidan som räknas, som är den verkliga skönheten? Utsidan är väl bara ett plus på kanten?
Måste killar vara långa och muskolösa och ha magrutor för att vi tjejer ska finna dem attraktiva? Måste de ha lite skäggstubb och rakat bröst, eller kan de inte också se ut som de gör? Måste de gå till gymmet alla dagar i veckan och lyfta skrot för att vi tjejer ska kunna tänka oss att vara tillsammans med dem? Är det inte insidan som räknas där också, den riktiga skönheten? Eller måste man se ut som en supermodell för att klassas som snygg och sexig?
Alla de här ideal som finns i världen är jätte jobbiga. Jag blir superledsen över det. Sen när är det inte tillåtet att se ut som man vill? Det känns som att det är något olagtligt, för att så många människor klagar på en om man har lite extra kilon eller för risigt hår. Jag menar, alla ser bra ut som de är, man behöver inte göra sig fin för några andra. Visst är det kul att "snygga" till sig, det får en själv att må bättre och man utstrålar kanske en bättre självkänsla då.
Det är inget fel att ha en snygg och vältranad kropp, men kom ihåg, att det är DU som ska vara nöjd med den. Så länge det är DU som har besämt att DU ska se ut såhär, är det okej. Annars vet jag inte vart världen tar vägen, alla borde få se ut som de vill utan att folk klagar på deras brister och för stora näsa. Är det inte våra brister som gör oss till människor?

peace and love
Sandra

Vad kommer efter?

Många är rädda för döden, vågar inte möta den. Är rädda på vad som kommer hända efer. Jag har tänkt lite på vad som kan hända efter döden, har ni tänkt på det? Tror ni på att man kommer till himmlen eller helvetet? Eller att man blir pånytt född. Jag kan säga att jag tror att man blir pånytt född. Jag tror att jag blir en annan människa efter döden. Att jag kommer leva vidare som en annan människa, utan att veta om att det är jag. Jag tror även på att jag har varit en annan människa innan detta livet, att jag har haft ett liv förut, utan att jag kommer ihåg det. Alla tror vi olika och har olika uppfattningar på saker, det här är vad jag tror.
I vissa religioner tror man just på det här att man blir pånytt född men då får man inte göra något dåligt, som att t ex döda en mygga, utan man måste vara jätte duktig för att få bli en så bra människa sen i nästa liv. Annars kanske man bara blir en mask eller en blomma. Jag tror mer på att man blir en människa, antingen blir man en bättre människa eller en sämre.
Det här är vad jag tror på. Vad tror ni?

peace and love
Sandra

Alla har rätt till ett eget liv

peace and love
Sandra

Det sociala nätverket förstör

Var man än åker, så är det alltid någon som är uppe på facebook, det kvittar om det är morgon, dag, kväll, natt. Det är alltid någon som skriver någon random status som egentligen är helt ointressand.
Man har ingenting att prata med sina vänner om längre, för allt står på facebook eller andra sidor. T ex "Visste du att a & b har gjort slut?" "Ja, jag såg det på facebook." Jag ska egentligen inte klaga, jag är ett stort fan av facebook, jag tycker det är jätte kul, men jag har börjat tappa intresset för det på senaste tiden. Det är egentligen inte så kul som alla tycker. Visst, man har ju kontakt med sina vänner. Men det finns något som kallas för telefon. Och så kan man faktiskt träffas på riktigt också, tufft va?
Jag tycker det sociala nätverket förstör, jag har inget att prata om längre.

peace and love
Sandra

En tanke till Norge

Jag läste på en blogg om vad hon tyckte och tänkte om tragedin i Norge. Den här personen tog bl a upp ett evangemang som var på Facebook, där man skulle tända ett ljus för de döda och de drabbade i Norge. Jag tycke att detta var en fin sak. Men den här personen sa att hon tyckte att det var löjligt. Varför skulle någon som mist en vän, en familjemedlem eller en bekant bry sig om du tände ett ljus för dem? Man kan tänka så, alla tror olika. Men om jag suttit i den sitsen, att jag förlorat en familjemedlem i en sånhär hemsk tragedi, så skulle jag känna mig hedrad på något vis att de andra brydde sig om mig. Att de gav mig sin sorg, sina tankar, sitt stöd. Och det är vad jag tror att de i Norge gjorde. Jag tror att de kände sig väldigt... glada på något vis. Att det fanns andra därute som kände en sorg också, som tänkte på alla offren och drabbade. Som gav en tanke till Norge.
Och det är precis vad jag ska göra nu, ge en tanke till Norge. Bättre sent än aldrig.

peace and love
Sandra

Vissa människor skulle

göra allt för att få vad de verkligen önskar och jag tror att jag är en av dem.

peace and love
Sandra

Sen när ska man inte vara sig själv?

Ibland blir jag bara så arg. Arg på folk som har texter på sin blogg som är typ såhär: "Även om du står på tå, kommer du aldrig nå upp till min nivå." Eller "Don't be yourself, be me". Det gör mig GALEN!
Alla är lika bra. Det finns ingen människa som är bättre än en annan, även fast att man kan känna så. Okej, ibland kan man känna att man har gjort något bra och att man är bättre än någon annan för det, men det är man inte. Man bara känner så. Men det är inte så. Det är två helt olika saker.
Sen när ska man inte vara sig själv, utan vara någon annan? SEN NÄR? Jag blir så sjukt irriterad på det. It drives me crazy! Jag menar, folk ska väl ändå vara sig själva, eller? Det är bara onödigt att bli älskad för en person som inte är en själv. BLÄÄ! Om man ska bli älskad, ska man bli älskad som den man är.
Ni kanske tycker att jag är gnällig eller något, men jag tycker att detta är ett viktigt ämne. Ingen ska komma och säga till någon annan att den är sämre än en själv, det är bara så illa. ALLA ÄR LIKA BRA OCH MAN ÄR BRA SOM MAN ÄR! Är det så svårt att förstå? Det gör mig så upprörd. Min header har tom det budskapet, att man är bra som man är. Kanske ska göra en ny och skriva att alla är lika bra, för att föra det budskapet framåt?
Blir så trött på detta, så nu ska jag sova. Godnatt!
peace and love
Sandra

RSS 2.0