Öppna ögonen och titta

Du kan inte gömma dig i skuggorna, för att du är rädd för dig själv. Du måste våga gå i dina egna steg och våga se livet som du har framför dig. Det är inte okej att gå i andras fotsteg för att man tror att den personen har/hade ett mycket bättre liv än dig själv. Att deras liv är perfekt. Jag kan säga att inget liv är perfekt. Alla har sina brister i livet och alla gör sina misstag. Det gör en bara till människa. En vanlig, enkel människa. Man måste försöka förstå att man är bra som man är. Att man är bäst! Det är inte okej att gå runt och tro att folk är bättre än vad du är, eller att tro att man själv är bättre än alla andra. Alla är lika bra! Om man tror att man är bättre än någon annan har man ingen aning om värdet som alla människor har. Alla människor har samma värde och har ett precis lika mänskligt liv som du har. Därför är det inte okej att tycka att sitt eget liv är patetiskt/perfekt och att andras är perfekta/patetiska. Det fungerar inte så. Om någon ska vara perfekt, så är alla perfekta.

peace and love
Sandra

Om du accepterar dig själv, accepterar de andra dig

Om man är okej med sig själv, att man tycker om sig själv, så är det lättare för de andra att tycka om dig, att vara din vän. Om du går runt och klagar på att du är för tjock, för lång, för smal eller vad som helst, så tycker nog folk inte att det är så kul att vara din vän. De vet inte hur de ska hantera situationen, hur de ska göra. Därför är det viktigt att DU själv accepterar DIG. Man ska inte gå och trycka ner sig själv i tron om att andra tycker att du är ful. Det som betyder något är hur du ser på dig själv. Din egen självkänsla. Du kan inte ta åt dig av vad andra säger, det är inte så det fungerar. Om du gör det kommer du sjunka för var dag. Så snälla, acceptera dig själv. Du är fin som du är. Du är helt enkelt bäst.
DU ÄGER!

peace and love
Sandra

Alla är som en familj

Längtar tillbaka till campingen jätte mycket. Till alla trevliga människor där. Vet ni vad som är så konstigt? När man campar är alla på campingen som en familj. Man behandlar alla lika. Hälsar på alla. Man bryr sig inte om vad de har på sig, man pratar inte bakom ryggen på folk. Man kan vara sig själv, utan att tro att folk tittar. Okej, ibland tittar folk, men det gör väl alla? Det är så underbart att campa. Tänk om det var så i stadslivet också. Det hade varit bra.

peace and love
Sandra

Tankarna går till de

drabbade och döda i Norge. Usch.

peace and love
Sandra

RSS 2.0