Måste man ha stort besöksantal?

Alla bloggar som skriver ut hur många läsare de har, hur många finns det egentligen som gör så? Jag klandrar er inte, jag har bara er som ett exempel. Om jag letar efter en blogg, som jag vill följa, bryr jag mig inte om den är Hässleholms största blogg, eller Ramkvillas största blogg. Jag bryr mig inte om det. Det jag letar efter är vad jag tycker är bra och jag tycker inte att svarskommentarer är kul. Såna där SVAR PÅ TAL, jag känner mig inte frestad för det.
Innan, när fler besökte min blogg och jag var mer aktiv, så fick jag frågor på hur en bra blogg ska vara, enligt min åsikt. Och jag kan säga att en bra blogg för mig, är en unik blogg. Visst, vissa "vanliga" bloggar är bra också, men de som sticker ut är alltid lite roligare att läsa. De som är mer unika. Men, som sagt, jag har inget emot er andra, det lovar jag. Jag tycker att vissa bloggar är mysiga, men en sak jag inte förstår är varför man ska gå ut med hur många besökare man har. Jag tycker inte om det. Själv, bryr jag mig inte om mitt besöksantal, jag är glad ifall en läser min blogg och kanske tipsar en kompis. Jag strävar inte efter att få Sveriges största blogg, jag strävar efter att få höras. Det är inte så att jag inte tycker om de andra som strävar efter detta. Jag tycker det är bra, att man har en passion, ett mål man vill nå. Det enda jag kan säga är LYCKA TILL och bry dig inte om hur många besökare du har. Din blogg är fin ändå. Det är inte du som förlorar på det, det är de andra.
peace and love
Sandra

Kommentarer
Postat av: Bodypalace

En bra blogg förtjänar sina läsare. Em tes jag har är att det mest är ungdomar och fjortisar som vill bli kända som håller på sådär. Folk som bloggar om sin vardag, kläder och annat som redan finns i massor är inte ett dugg intressanta att läsa/följa. (om dom inte lever ett väldigt spännade liv då förståss) Men som sagt alla bloggar av olika anledningar så..

2011-08-25 @ 18:06:19
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: elin

Äntligen! För i grund och botten bloggar jag för min och ingen annans skull! :D

2011-08-27 @ 12:48:49
URL: http://beyondblue.blogg.se/
Postat av: Adine

Bra skrivet! :)

2011-08-27 @ 18:39:18
URL: http://justbeingmyself.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jeg har en boks som viser antall besøkende, vet ikke hvorfor, var mest for å fylle ut plassen på siden(er ikke mange besøkende å skryte av) :) Jeg blogger kun for å dele med venner/familie og syns det er gøy om andre vil lese.. De som er mest opptatt av besøkende tror de skal tjene masse penger og skriver bare om overfladiske saker.. :)

2011-08-27 @ 22:02:37
URL: http://magnus-tara.blogspot.com/
Postat av: Monica/handbruten

Mycket bra inlägg! Håller fullständigt med dej!

Kram och ha en skön söndag!

/Monica

2011-08-28 @ 12:24:52
URL: http://handbrutensblogg.blogspot.com
Postat av: Ida

Jätte bra skrivet! :) Har en tävling i min blogg idag till kl 18.00 Titta gärna in :) kram

2011-08-28 @ 13:29:26
URL: http://hondenlilla.devote.se
Postat av: Chellz

Håller med dig helt o hållet. Man blir lite störd på de som ba "FÖLJ MIG JAG HAR 5000 BESÖKARE" man ba ...jag bryr mig inte? :|

2011-08-29 @ 11:25:40
URL: http://michelleedling.blogg.se/
Postat av: Sandraaa : )

Bra skrivet! Jag bloggar inte för att bli känd på något sätt. Jag är liksom glad att jag har någon som läser min blogg, behöver verkligen inte vara många. Min blogg skaffa jag för att jag ville skriva av mig lite och ha mina bilder någonstans, gilla min blogg eller inte. Jag bryr mig inte för jag bloggar för min egen skull :-)

2011-08-29 @ 17:13:56
URL: http://fotonbysandra.blogg.se/
Postat av: BOKI

Väldigt väldigt bra skrivet!! Kanske det mest vettiga jag läst på länge om jag ska vara ärlig..

2011-09-01 @ 12:30:07
URL: http://rebeccaohlund.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Ditt vackra namn:
Ofta här?

Din E-mail: (publiceras ej)

URL/Din fina blogg:

Lätta på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0