Du är bra som du är - Läsvärt

Måste tjejer vara pinnsmala och ha stora bröst för att vara snygga? Måste de ha en fin rumpa och långa ben? Räcker det inte med att de ser ut som de gör och är nöjda med sig själva? Är inte det också vackert? Eller måste de ta bort sina brister, för att vara snygga? Måste de använda tonvis med smink för att se ut som att de är yngre än vad de är, eller äldre? Är det inte insidan som räknas, som är den verkliga skönheten? Utsidan är väl bara ett plus på kanten?
Måste killar vara långa och muskolösa och ha magrutor för att vi tjejer ska finna dem attraktiva? Måste de ha lite skäggstubb och rakat bröst, eller kan de inte också se ut som de gör? Måste de gå till gymmet alla dagar i veckan och lyfta skrot för att vi tjejer ska kunna tänka oss att vara tillsammans med dem? Är det inte insidan som räknas där också, den riktiga skönheten? Eller måste man se ut som en supermodell för att klassas som snygg och sexig?
Alla de här ideal som finns i världen är jätte jobbiga. Jag blir superledsen över det. Sen när är det inte tillåtet att se ut som man vill? Det känns som att det är något olagtligt, för att så många människor klagar på en om man har lite extra kilon eller för risigt hår. Jag menar, alla ser bra ut som de är, man behöver inte göra sig fin för några andra. Visst är det kul att "snygga" till sig, det får en själv att må bättre och man utstrålar kanske en bättre självkänsla då.
Det är inget fel att ha en snygg och vältranad kropp, men kom ihåg, att det är DU som ska vara nöjd med den. Så länge det är DU som har besämt att DU ska se ut såhär, är det okej. Annars vet jag inte vart världen tar vägen, alla borde få se ut som de vill utan att folk klagar på deras brister och för stora näsa. Är det inte våra brister som gör oss till människor?

peace and love
Sandra

Kommentarer
Postat av: Lisamarie

håller med dig till tusen? vafan man måste inte vara en pinnsmal, platinablond, storbröstad bimbo för att vara snygg? ;o och jag har hellre nått kilo extra än att se ut som ett benrangel :ssv: aarå, med dig?:)

2011-08-13 @ 18:41:33
URL: http://lillalisaaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej :) gud villken fin blogg :)<3

vill du göra ett länkbyte ?:)<3

2011-08-13 @ 19:22:58
Postat av: Malin

Jag använder inte smink och bryr mig inte om utseende på vänner och pojkvänner :)

bra skrivet :)

2011-08-13 @ 19:23:14
URL: http://mallemusic.blogg.se/
Postat av: Emmy

Bra skrivet!

2011-08-13 @ 19:50:44
URL: http://emmyellesjo.blogg.se/
Postat av: mathilda

sv: okej kul :)

jag håller med dig! alla ska ju vara sig själva, men det betyder ju inte att man inte ska ha smink och fixa sig. man är ju fortfarande sig själv, så det spelar ju ingen roll hur man ser ut på utsidan :)

2011-08-13 @ 21:24:05
URL: http://iinn.blogg.se/
Postat av: Sofia

sjukt bra skrivet! ;)

2011-08-14 @ 11:32:26
URL: http://clipp.blogg.se/
Postat av: Tess

Superbra skrivet!!Vill du synas i min sidomeny i en hel vecka? Ta chansen och var med och tävla om veckans blogg! http://motherwomanwife.blogg.se/2011/august/veckans-blogg.html#commentKramar!

2011-08-14 @ 11:39:20
URL: http://motherwomanwife.blogg.se/
Postat av: louise

håller med dig till 100 % !

2011-08-14 @ 13:24:16
URL: http://louisecandestam.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt vackra namn:
Ofta här?

Din E-mail: (publiceras ej)

URL/Din fina blogg:

Lätta på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0