Det är helt naturligt

Att kvinnor rakar sina ben och under armarna, blockar ögonbrynen och sminkar sig har blivit helt naturligt. Folk tycker att det är så det ska vara, för det har ju alltid varit så. Fast det har det inte. Men alla, framför allt kvinnor, har nog varit väldigt mån om sitt utseende sen långt tillbaka i tiden, men när började man raka/vaxa/plocka bort hår som är naturligt? Det är likadant som män som rakar sina ryggar. Visst, det kanske inte är så trevligt att se en stor hårig rygg, men det är så vi ser ut.
Man borde acceptera att människan ser ut så. Jag menar, om alla gick runt som håriga osminkade monster, så hade vi tyckt att det är het naturligt. Vi skulle tycka att det hade varit helt naturligt att springa runt naken, om vi alltid hade gjort det.
Det jag menar är att man borde egentligen inte bry sig om alla de här sakerna, som känns tvunga att göra. Det är något som vi har blivit hjärntvättade med. Det finns vissa människor som inte bryr sig om det här och lever sin egen väg. Det är jätte starkt av de! Jag själv skulle inte våga sticka ut så mycket.
Ett meddelande till dig: Gå din egen väg och låt ingen stoppa dig.

peace and love
Sandra

Kommentarer
Postat av: sofie

jo det är sant.. det du skrev haha ;)

och du är jätte söt! :)

2011-08-23 @ 15:14:05
URL: http://sofie
Postat av: Lucas

Bra sagt =)

2011-08-23 @ 19:20:58
Postat av: Clara

du har så rätt! undrar verkligen hur de kunnat bli så, vi borde vara som vi är. vi är underbara!

2011-08-23 @ 20:20:06
URL: http://clarathoresens.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

Så sant så. Tummen upp för det här ;) när du blir äldre kanske du vågar sticka ut mer. varför gå runt och låtssas liksom? man ska vara sig själv och så man känner för, och är det at tsticka ut så visst =)

2011-08-24 @ 09:16:44
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: Sofia - Vinn en ziperall på min blogg!

helt rätt!

2011-08-25 @ 16:02:48
URL: http://smnmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt vackra namn:
Ofta här?

Din E-mail: (publiceras ej)

URL/Din fina blogg:

Lätta på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0