Vissa saker betyder mer än andra

Visst, det är jätte roligt att Viktoria och Daniel ska ha barn, men måste varje tidning bli överexalterade och skriva hur mycket som helst om det? Viktoria är rätt gammal, så det är väl på tiden att hon ska bli mamma, men det betyder väl inte mer att hon ska bli mamma som att någon annan "vanlig" människa ska det? Varför ska det bli så mycket prat bara för att det händer "kända" personer något? Det är väl lika roligt som att Ann-Britt i Fagerhult ska ha barn som att Viktoria ska ha det? (ett exempel)
Kända personer är inte mer värda än vi "vanliga" och de betyder inte mer än oss.
STOR DISS TILL MEDIAN

peace and love
Sandra

Kommentarer
Postat av: Enya♥

Mycket bra inlägg btw! :Dmen kan du skriva exakt varför du tog bort facebook? Jag kollade klippet, men fattade inget... <3

2011-08-19 @ 13:59:31
URL: http://blueginger.blogg.se/
Postat av: Lucas

hon är ju faktiskt kronprinsesa

2011-08-19 @ 21:33:56
Postat av: Bodypalace

håller med. lägg ner hela kungafamiljen. det är så gammalt och töntigt. varför ha kvar en grej som är flera hundra år? och vad har dom gjort för att behandlas som "gudar", varför visar vi uppskattning till några som en gång i tiden utnämde sig till kung och drev sverige på ett slav likt sätt. otroligt rika är dom dessutom med gammla saktter osv...tråkigt att många av kommentarerna du får inte alls handlar om det du bloggar om. du har ju bra tankar, blogga mer om vad du tycker om saker och ting. och blogga mindre om annat samt tillåt bara kommentarer som har med inlägget att göra. gör du det så har du iaf fått en regelbunden läsare ;)

2011-08-20 @ 19:47:35
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: LIIV - vanlig men unik

ÅH, tycker inte heller om allt tjat. Vi förstår att dem ska ha barn, det räcker nu! Bryr mig faktiskt inte alls, men vet att vissa gör det. Men de behöver inte överdriva. Så speciell är inte kungafamiljen. Det var ungefär som tjatet om bröllopet som stod i tidningen typ varje dag :o

2011-08-21 @ 13:01:13
URL: http://liivahliin.blogg.se/
Postat av: william

undrar om det blir en pojke eller flicka:D?SV; tackar.DDDVad tycker du om Modell bilderna som jag tog på min vän Sofia:D?

2011-08-21 @ 19:09:52
URL: http://cookieboy.blogg.se/
Postat av: Elina

håller verkligen med dig, det är så himla överdrivet!

2011-08-21 @ 23:11:56
URL: http://weelcometomylife.blogg.se/
Postat av: Telle

De är kända för att de har gjort sig kända, eller i kungafamiljens fall, fötts kända. Att tidningar följer kändisar är inte konstigt alls, det är väl naturligt? Dom kan ju inte gå runt och leta efter vanliga människor som inte har nåt speciellt för sig. Kända människor händer det oftast mer runt.Men det gör dom inte mer värda än andra, och dom flesta ser sig inte som mer värda heller. Ingen påstår det, bara vi dödliga som har fått för oss det p.g.a att de får mer uppmärksamhet.

2011-08-22 @ 08:46:10
URL: http://telles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt vackra namn:
Ofta här?

Din E-mail: (publiceras ej)

URL/Din fina blogg:

Lätta på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0